Graag wil ik me aan je voorstellen

Mijn naam is Karin Meursing-Harens

Ik ben getrouwd, moeder van 3 dochters (samen gesteld gezin) en ben met hart en ziel Transpersoonlijk therapeut/coach.

Van kinds af aan ben ik bezig me te verdiepen in waarom mensen bepaalde dingen doen of juist niet doen. Die verwondering, naar waarom mensen grappen maken, hoe mensen reageren, hoe ze bewegen, hoe ze kijken, wat ze doen, waarom ze iets doen, heb ik nog steeds. Het verder kijken dan mijn neus lang is, deze diepere laag, het bewustwordingsproces van het doen en laten, is precies waar ik mijn werk van heb gemaakt. Mijn interesse in mensen en in hun gedrag, hun patronen, hun krachten en valkuilen is mijn passie geworden. Ik heb altijd geweten en gevoeld dat in ieder mens een goed persoon verscholen zit en vanuit dat vertrouwen kan ik mensen begrijpen en heb ik geen oordelen.

Door dat ik een zoektocht in mezelf ben begonnen, uiteraard met hulp, heb ik ervaren dat ik van mijn problemen / tegenslagen veel heb geleerd en nog steeds leer.
Ik ben in plaats van overleven, echt gaan leven! Ik voel me nu een opener, authentieker, vrijer en sterker mens. Door deze tegenslagen ben ik me bewust geworden dat ik de regie heb over mijn leven en ik kan kiezen hoe ik wil leven. Ik vind het leven nu zo veel mooier dan daarvoor.
Deze ontwikkeling, deels beschreven in mijn boek: “Ik ben”, gun ik iedereen en geef ik met liefde door.

 

Opleidingen
 • Transpersoonlijk therapeut
 • Assistent Purser bij de KLM
 • Stewardess bij de KLM
 • Pedagogische Academie 
Cursussen
 • Training ” Ander Leven ” gevolgd, zowel als deelneemster als begeleidster.
 • Leef de beste versie van jezelf van Henk Fransen.
 • Zen meditatie
 • Mindfulness
 • Zelfgenezend vermogen versterken van Henk Fransen
 • Vrijwilliger Hospice
 • Ervaring met detoxen en vasten
 • Communiceren met dieren
 • Sprookjes therapie
 • Relatie therapie
 • Psychosociale begeleiding